Kartice Skupine MOL naredijo vaše poslovne poti brezskrbne

Zavedamo se, da se poslovno okolje spreminja, zato se s ponudbo in obsegom naših storitev prilagajamo potrebam naših kupcev. Pri načrtovanju vaših poti se vi osredotočite na potrebe vašega delovnega procesa, da bo pot brezskrbna, pa poskrbijo Kartice MOL. Ključne prednosti, ki odlikujejo Kartice MOL, so varnost, cenovna učinkovitost, prilagoditev na potrebe kupca in kvaliteta.

 

Doma ali v tujini – kartice delujejo, kjer želite

Prednost Kartic MOL je njihovo prilagajanje potrebam vašega poslovanja. Če opravljate poslovne poti izključno po Sloveniji, je za vas primerna kartica MOL GOLD SLOVENIA. V kolikor pa so vaše službene poti vezane na tujino, vam preprost in varen način plačevanja goriv in storitev omogoča Mednarodna kartica MOL GOLD EUROPE. Na voljo vam je ena največjih mednarodnih mrež bencinskih servisov po Evropi, ki vključuje že več kot 6.000 sprejemnih mest v kar 15 državah – Sloveniji, Avstriji, na Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji, Srbiji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, na Poljskem, v Nemčiji, Franciji, Belgiji, Luksemburgu ter na Nizozemskem.

Nadzor nad stroški je pogoj uspešnega poslovanja, zato je v naši ponudbi tudi Predplačniška domača kartica MOL GOLD SLOVENIA PREPAID, ki nudi enake funkcionalnosti kot MOL GOLD SLOVENIA, vendar je z njo mogoče plačevati le do zneska, ki je naložen na kartičnem računu.

 

Preglednosti in varnosti namenjamo posebno skrb

Skupina MOL je s ciljem preglednega in varnega upravljanja s Karticami MOL vzpostavila virtualni kartični center, v katerem lahko kjer koli in kadar koli dostopate do prikaza aktivnosti, vezanih na vaše Kartice MOL, spremljate nakupe, ki so bili plačani s karticami, preverite kreditni limit in upravljate z vsemi podrobnostmi kartic, kar pomeni, da jih prilagodite svojim potrebam. Spletna platforma, ki ne zahteva nobenih dodatnih namestitev na vašem računalniku ali telefonu, omogoča tudi izdelavo poročil, ki vam bodo v pomoč pri nadaljnjem načrtovanju vašega poslovanja. Prek virtualnega kartičnega centra lahko tudi naročate nove Kartice MOL, kar pomeni, da lahko poslujete povsem neodvisno od našega delovnega časa.

Za varno poslovanje omogočamo nastavitev finančnih limitov, ki jih lahko nastavite za vsako kartico, ki jo vaše podjetje uporablja. Vsaka kartica je tudi ustrezno zaščitena, in sicer z edinstveno 4-mestno PIN kodo, ki je znana samo imetniku kartice, v primeru izgube ali kraje pa je mogoče kartico prek virtualnega kartičnega centra tudi blokirati.

Vrhunska MOL EVO goriva

Verjamemo, da s svojimi osnovnimi sredstvi ravnate odgovorno, zato skrbno izbirate tudi gorivo. V mreži bencinskih servisov Skupine MOL v Srednji in Vzhodni Evropi so vam na voljo vrhunska MOL EVO goriva, ki vsebujejo posebne dodatke, razvite za goriva MOL, ki se imenujejo inteligentna MOL EVOTECH formula. Premium goriva MOL EVO Plus, ki so letos prejela priznanje Izbran produkt leta, pa vsebujejo še več posebne EVOTECH formule. Ta goriva nove generacije so primerna tako za starejše kot za novejše tipe motorjev, saj poskrbijo za trojni učinek – večjo zmogljivost motorja, daljšo življenjsko dobo motorja in manj emisij.

 

 

 

 

 

 

Revija 10-11/2021

  • INTERVJU: Jure Tomše
  • PROJEKT: Beneteau First 36
  • TEST: Bavaria C 42, Absolute 48 Coupe, Sirena 68, Ranieri Cayman 28.0
  • NAVTIČNA RAZSTAVA: Salone nautico Genoa, Monaco yacht show
  • PREDSTAVLJAMO: Obletnica Val navtika, S kajakom na 1.400 km dolgo pot,
  • REPORTAŽA: Kam? Na Biokovo!, Carriacou
  • AVTOMOBILIZEM: Hyundai Ioniq 5
  • ŽENSKA RUBRIKA: Sijoča v zimo
  • ŠPORT: Sail GP, Barkolana 53, Rolex Middle Sea Race, Testni dogodek SSL