Anita Horvat nova ambasadorka MennYacht Group

MennYacht in Anita Horvat napovedujeta vznemirljivo poslovno-športno partnerstvo na sejmu Internautica

MennYacht, vodilno podjetje v regiji na področju navtike, z veseljem sporoča sodelovanje z znano športnico Anito Horvat. Pomenbno podpisovanje dvoletne partnerske pogodbe je potekalo 19. maja na razstavnem prostoru podjetja MennYacht med sejmom Internautica v Marini Portorož.

Anita Horvat, priznana športnica in vrhunska atletinja, se pridružuje MennYacht Group pri vzpostavljanju navdušujočega poslovno-športnega sodelovanja. To partnerstvo temelji na skupni zavezanosti k odličnosti in izjemnem nizu dosežkov.

Mednarodni sejem Internautica, svetovno priznan navtični dogodek, je bil popolno ozadje za pomemben trenutek. Ob prisotnosti spoštovanih predstavnikov industrije in medijev je slovesnost podpisa pogodbe označila začetek sinergijskega združenja med MennYacht Group, ter Anito Horvat, mlado zvezdo v športnem svetu.

MennYacht in Anita Horvat bosta skupaj sodelovala pri promocijskih dogodkih, razstavah jaht in številnih aktivnostih, namenjenih razkrivanju veselja in užitkov navtike in atletike. S tem si prizadevata ozaveščati o odličnosti svojih partnerjev ter pridobiti srca navdušencev po vsem svetu.

Dosežki Anite Horvat v atletiki govorijo sami zase. Kot vrhunska atletinja je dosegla izjemne mejnike, med katerimi so sodelovanje na olimpijskih igrah, svetovnih prvenstvih in evropskih prvenstvih ter osvojitev številnih medalj. Med njenimi opaznimi dosežki so srebrna medalja na evropskem dvoranskem prvenstvu v Istanbulu leta 2023 in bronasta medalja na svetovnem prvenstvu v štafeti leta 2021 v Chorzówu, Poljska.

Podpis pogodbe z MennYacht Group odpira nove možnosti za Anito Horvat. S prihajajočimi nastopi na svetovnem prvenstvu 2023 v Budimpešti in olimpijskih igrah 2024 v Parizu bo njen sijaj še močnejši kot kdajkoli prej.

Revija 10-11/2021

  • INTERVJU: Jure Tomše
  • PROJEKT: Beneteau First 36
  • TEST: Bavaria C 42, Absolute 48 Coupe, Sirena 68, Ranieri Cayman 28.0
  • NAVTIČNA RAZSTAVA: Salone nautico Genoa, Monaco yacht show
  • PREDSTAVLJAMO: Obletnica Val navtika, S kajakom na 1.400 km dolgo pot,
  • REPORTAŽA: Kam? Na Biokovo!, Carriacou
  • AVTOMOBILIZEM: Hyundai Ioniq 5
  • ŽENSKA RUBRIKA: Sijoča v zimo
  • ŠPORT: Sail GP, Barkolana 53, Rolex Middle Sea Race, Testni dogodek SSL