V Villi Schellenburg na voljo le še eno stanovanje!

V Villi Schellenburg je za vas na voljo zgolj še ena enota v 4. nadstropju v velikosti 225m2 (neto bivalne površine)! Vsako stanovanje se ponaša z vrhunsko notranjo zasnovo ter skrbno izbranimi materiali, ki ustvarjajo izjemno udobno in kakovost bivanje. Posebnost Villa Schellenburg je njen jugozahodni del, ki ima skoraj popolnoma zastekljene terasne površine, ki v prostore vnašajo naravno svetlobo in s tem tudi edinstven razgled na mesto.

 

Kakovostni materiali poskrbijo za kvaliteto bivanja

V vseh pogledih izjemen stanovanjski kompleks Schellenburg v središču Ljubljane dobiva svojo končno podobo: čudovit parket Alpod iz oljenega hrasta v barvi konjaka, keramika utility v naravni barvi, keramika FMG Onice Perla in pult iz kamna Lapitec ter sanitarna keramika Villeroy & Boch v zaključeni kopalnici, že krasijo moderno zasnovane stanovanjske enote.

V stanovanja vstopite skozi vhodna vrata s čudovitim portalom iz Emperador kamna, osnovna razsvetljava je že nameščena – potrebno je dodati le dekorativne lestence po želji lastnika, Internormova okna (ALU/les) z zunanjimi senčili na ZIP sistem proizvajalca Renson (Ombra d.o.o.) pa bodo poskrbela za najboljši izkoristek toplotne energije in najlepši razgled v mestu.

 

Lokacija projekta je idealna, saj omogoča hiter dostop do narave in mestnega življenja. Poleg tega projekt ponuja tudi vrsto drugih dodatnih storitev, kot so 24-urna recepcija (concierge service) v reprezentativni avli, videonadzor objekta, visoke stropove (etaže merijo od 283 cm do 355 cm), neposreden dostop od parkirnih mest in garaž do stanovanj ter posebna dvigala za kolesa.

 

Izberite svoje stanovanje!

Kupci stanovanj v Villi torej že prevzemajo ključe, kmalu pa bo ta trenutek napočil tudi za lastnike stanovanj v kompleksu Palais – najmanjše možno stanovanje, ki je na voljo je veliko 68m2 (neto bivalne površine). Izberite svojega!

Revija 10-11/2021

  • INTERVJU: Jure Tomše
  • PROJEKT: Beneteau First 36
  • TEST: Bavaria C 42, Absolute 48 Coupe, Sirena 68, Ranieri Cayman 28.0
  • NAVTIČNA RAZSTAVA: Salone nautico Genoa, Monaco yacht show
  • PREDSTAVLJAMO: Obletnica Val navtika, S kajakom na 1.400 km dolgo pot,
  • REPORTAŽA: Kam? Na Biokovo!, Carriacou
  • AVTOMOBILIZEM: Hyundai Ioniq 5
  • ŽENSKA RUBRIKA: Sijoča v zimo
  • ŠPORT: Sail GP, Barkolana 53, Rolex Middle Sea Race, Testni dogodek SSL