Razvajanje v ALEJI ob dnevu žena in dnevu mučenikov

Marec je tu in pred nami je pomlad. Čakajo nas toplejši, sončni dnevi in praznik vseh žensk. Zato so v najboljšem novem nakupovalnem središču ALEJA pripravili prav posebno presenečenje

Praznik žena so v ALEJI začeli že na predvečer dneva žena, saj je Sanjski moški Blaž Kričej Režek obiskovalke razveseljeval z rožami. Seveda pa bo s tem nadaljeval tudi danes ob 16. uri, ko lahko dišečo lončnico, pospremljeno z nasmehom in očarljivim pogledom, dobite tudi vi. Direktor ALEJE Toni Pugelj pa je ob tem dodal: »Zavedamo se pomembnosti žensk v našem življenju, zato jih spoštujemo vsak dan, ob posebnih priložnostih pa jim to želimo še posebej pokazati. Darila so lahko en način, kako izrazimo svoje spoštovanje in zahvalo ženskam v naših življenjih.«

V ALEJI pa lahko izberete tudi pozornost za vašo drago. Presenetite jo z lepim nakitom iz prodajalne Sten time ali Pandora ali moderno torbico iz Deichmanna ali Orsaya. Po spodnje perilo se odpravite v Intimissimi ali Lisco, parfume pa najdete v trgovini L’Occitane. V Müllerju boste našli vse od kozmetike, do vaz in dodatkov za dom. Za sladko presenečenje pa so pravi naslov čokoladnica Cukrček, kavarna Zvezda ali Teta Frida.

Dame, tudi ve ne pozabite na svoje mučenike ob njihovem prazniku in jih razveselite s pozornostjo. Tehnološke navdušence obdarite z izdelki trgovine Big Bang, ljubitelji udobnih oblačil za prosti čas pa bodo gotovo veseli darila iz And by Andraž. V Slowatch boste našli modne moške ure, Hervis je pravi naslov za športno opremo. Seveda pa lahko številne ideje za obdarovanja najdete še v njihovih trgovinah in lokalih, ki jih je več kot 80.

Seveda pa bodo vsi obdarovanci veseli darilnih bonov Desetak, ki so odlična ideja za darilo. Z njimi si lahko osvežijo svojo garderobo ali pa se kulinarično razvajajo v enem izmed gostinskih lokalov v ALEJI.

Revija 10-11/2021

  • INTERVJU: Jure Tomše
  • PROJEKT: Beneteau First 36
  • TEST: Bavaria C 42, Absolute 48 Coupe, Sirena 68, Ranieri Cayman 28.0
  • NAVTIČNA RAZSTAVA: Salone nautico Genoa, Monaco yacht show
  • PREDSTAVLJAMO: Obletnica Val navtika, S kajakom na 1.400 km dolgo pot,
  • REPORTAŽA: Kam? Na Biokovo!, Carriacou
  • AVTOMOBILIZEM: Hyundai Ioniq 5
  • ŽENSKA RUBRIKA: Sijoča v zimo
  • ŠPORT: Sail GP, Barkolana 53, Rolex Middle Sea Race, Testni dogodek SSL