LAND ROVER ZAGOTOVLJENI LUKSUZ – PETLETNA GARANCIJA

Jaguar Land Rover se je odločil in od septembra letos imate kupci vseh novih modelov Range Rover, Defender in Discovery garancijo podaljšano iz 3 na 5 let, oziroma do 150.000 prevoženih kilometrov. S tem imate ob vstopu v svet prestiža, udobja in zmogljivosti eno veliko skrb manj.  

Kupcem Land Rover modelov Range Rover, Defender in Discovery bo pet let ali do 150.000 kilometrov na voljo tudi povezljivost z InControl Remote, ki zagotavlja dodatno udobje in organizira pomoč v nujnih primerih – v skladu z izkušnjami sodobne luksuzne blagovne znamke, ki jih želi zagotoviti JLR. InControl Remote uporabnikom omogoča, da z aplikacijo za pametne telefone lahko preverijo preostalo količino goriva in stopnjo napolnjenosti ter preverijo, ali so vrata in okna zaprta ali odprta. InControl Remote tudi optimizira pomoč na cesti in lahko po potrebi samodejno pošlje klic v sili.

 

Triletna garancija je v avtomobilski industriji standard, kar pomeni, da z uvedbo petletne police Range Rover, Defender in Discovery presegajo standard za svoje kupce. Nova petletna garancija je na voljo za vse modele vseh blagovnih znamk, vključno z blagimi in priključnimi električnimi hibridi. To pomeni tudi da bodo kupci deležni enake ravni zaščite v vsej hiši blagovnih znamk JLR.

 

Podaljšanje trenutne zagotovljene garancije je namenjeno izboljšanju kupčeve in lastniške izkušnje s storitvijo v obdobju kritja, hkrati pa zasebnim uporabnikom in komercialnim operaterjem omogoča pregleden izračun stroškov vzdrževanja in obratovanja v daljšem obdobju. Obeta pa tudi pozitiven vpliv na preostale vrednosti modelov Range Rover, Defender in Discovery, kar bo zagotovilo prednosti pri trženju rabljenih avtomobilov. Višje preostale vrednosti dolgoročno znižujejo stroške lastništva, saj spodbujajo konkurenčnejše pogoje lizinga in financiranja.

 

Revija 10-11/2021

  • INTERVJU: Jure Tomše
  • PROJEKT: Beneteau First 36
  • TEST: Bavaria C 42, Absolute 48 Coupe, Sirena 68, Ranieri Cayman 28.0
  • NAVTIČNA RAZSTAVA: Salone nautico Genoa, Monaco yacht show
  • PREDSTAVLJAMO: Obletnica Val navtika, S kajakom na 1.400 km dolgo pot,
  • REPORTAŽA: Kam? Na Biokovo!, Carriacou
  • AVTOMOBILIZEM: Hyundai Ioniq 5
  • ŽENSKA RUBRIKA: Sijoča v zimo
  • ŠPORT: Sail GP, Barkolana 53, Rolex Middle Sea Race, Testni dogodek SSL