Kakovostna arhitektura traja

Kompleks Schellenburg ne odlikujejo le inteligentne arhitekturne rešitve, temveč tudi njihova brezkompromisna izvedba. Ali veste, da v Ljubljani ni moč najti ničesar, kar bi bilo arhitektonsko primerljivo z objektom Palais & Villa Schellenburg?

Duet svojevrstnosti

Kompleks Schellenburg je dialog dveh nasprotujočih arhitekturnih slogov in izbrane kvalitete materialov. Medtem ko arhitektura zgradbe Palais sledi ritmu poslovnega objekta, Villa navdušuje s svojo jugozahodno fasado, skoraj popolnoma zastekljenimi ložami, ki podarjajo stanovanjem veliko naravne svetlobe in edinstven pogled na mesto.

 

Občutek, ki se ga ne naveličate

Stanovanja v Schellenburgu ponujajo udobje, prostornost in varnost – občutke, ki se jih preprosto ne naveličate. Stanovanja vas očarajo tako s premišljeno razporeditvijo, kot z vrhunskim interjerjem in skrbno izbranimi materiali. Med tem ko arhitektura zgradbe Palais sledi ritmu oblikovnega jezika pripadajočega poslovnega objekta, Villa izraža značaj suverenega osamelca.

Arhitekturno bogata okolica

Poleg izjemne arhitekture, ki jo ponuja kompleks Schellenburg, je arhitekturno bogato tudi samo mesto, v katerem stoji. Slikovita Ljubljana je mešanica baroka in secesije, umirjene lepote, polnega življenja in miline. V neposredni okolici komplesa se nahajajo tudi mestni park, zelene površine, botanični vrt in slikovito Jakopičevo sprehajališče, ki ga je uredil ljubljanski arhitekt in gradbenik, Jože Plečnik.

Izberite kvalitetno življenje

Stanovanja Palais & Villa Schellenburg ustrezajo sodobnim bivanjskim pričakovanjem, poleg tega pa jih lahko poljubno uredite glede na individualen način življenja. Tako, kot vam najbolj ustreza.

 

Na voljo je zgolj še nekaj stanovanjskih enot v Palais. Villa je v celoti prodana. Pozanimajte se še danes in tudi vi izkoristite priložnost za odlično investicijo in nadstandardno kakovost bivanja. Naj vam priložnost ne uide.

Revija 10-11/2021

  • INTERVJU: Jure Tomše
  • PROJEKT: Beneteau First 36
  • TEST: Bavaria C 42, Absolute 48 Coupe, Sirena 68, Ranieri Cayman 28.0
  • NAVTIČNA RAZSTAVA: Salone nautico Genoa, Monaco yacht show
  • PREDSTAVLJAMO: Obletnica Val navtika, S kajakom na 1.400 km dolgo pot,
  • REPORTAŽA: Kam? Na Biokovo!, Carriacou
  • AVTOMOBILIZEM: Hyundai Ioniq 5
  • ŽENSKA RUBRIKA: Sijoča v zimo
  • ŠPORT: Sail GP, Barkolana 53, Rolex Middle Sea Race, Testni dogodek SSL