Kakovost bivanja se ne meri le v kvadratih

Kompleks Schellenburg je odraz najvišje kakovosti bivanja, ki se meri še v marsičem, kot le kvadratih. In kaj za vas pomeni kakovostno bivanje? Se slednje izraža v varnosti, udobju, prestižu?

Udobje in varnost na prvem mestu

Dodatno udobje in varnost stanovalcev bodo nudili 24-urna recepcija, ki se nahaja v prostorni in elegantni avli, posebna soba za sprejem obiskovalcev v pritličju in stalen video nadzor objekta. Poleg tega je vredno omeniti še visoke stropove (etaže merijo od 283 cm do 355 cm), neposreden dostop od parkirnih mest in garaž do stanovanj ter posebna dvigala za kolesa.

 

Skrbno izbrani materiali

Vsako stanovanje se ponaša z vrhunsko notranjo zasnovo ter skrbno izbranimi materiali, ki ustvarjajo izjemno udobno in kakovostno bivanje. Čudovit parket Alpod iz oljenega hrasta v barvi konjaka, keramika utility v naravni barvi, keramika FMG Onice Perla in pult iz kamna Lapitec ter sanitarna keramika Villeroy & Boch v zaključeni kopalnici krasijo moderno zasnovane stanovanjske enote.

 

Brez posebnosti ne gre

Posebnost Ville Schellenburg je njen jugozahodni del, ki ima skoraj popolnoma zastekljene terasne površine, ki v prostore vnašajo naravno svetlobo in s tem tudi edinstven razgled na mesto. V nasprotju s tem pa je zgradba Palais s šestimi nadstropji okronana z dodatno, rahlo zamaknjeno, sedmo terasno etažo, tako imenovanim penthousom, iz katerega boste lahko občudovali najlepši razgled v mestu.

Palais Schellenburg

Izkusite resnično kakovost bivanja!

Razkošna stanovanja kompleksa Schellenburg vas bodo očarala tako s premišljeno razporeditvijo kot z vrhunskim interierjem in skrbno izbranimi materiali. Bivanje v središču prestolnice z dodatnim udobjem, varnostjo stanovalcev in edinstvenimi razgledi ponuja visokokakovostno bivanje. Bivanje, ki za vas predstavlja višji standard zadovoljstva.

Revija 10-11/2021

  • INTERVJU: Jure Tomše
  • PROJEKT: Beneteau First 36
  • TEST: Bavaria C 42, Absolute 48 Coupe, Sirena 68, Ranieri Cayman 28.0
  • NAVTIČNA RAZSTAVA: Salone nautico Genoa, Monaco yacht show
  • PREDSTAVLJAMO: Obletnica Val navtika, S kajakom na 1.400 km dolgo pot,
  • REPORTAŽA: Kam? Na Biokovo!, Carriacou
  • AVTOMOBILIZEM: Hyundai Ioniq 5
  • ŽENSKA RUBRIKA: Sijoča v zimo
  • ŠPORT: Sail GP, Barkolana 53, Rolex Middle Sea Race, Testni dogodek SSL