Vrhunska kombinacija udobja in elegance: Vaš dom v srcu slovenske prestolnice

V središču Ljubljane, kjer se prepletata zgodovina in urbanost, stoji elegantni stanovanjski kompleks Schellenburg. Schellenburg, ki bo kmalu v celoti zaključen, že sedaj ponuja svojim prebivalcem edinstven življenjski slog. Villa že gosti srečne lastnike novih stanovanj, v zaključni fazi gradbenih del pa je tudi Palais. Izkoristite zadnjo priložnost za nakup stanovanja v Schellenburgu in uživajte v vseh čarih središča Ljubljane.

Uživajte v edinstvenem stanovanju v središču mesta

Schellenburg je več kot le stanovanjski kompleks – predstavlja pravo umetnost bivanja. Ustvarjen je bil s strastjo do popolnosti, s poudarkom na podrobnostih, udobju in kakovosti življenja. S svojo izjemno lokacijo v samem središču Ljubljane, vas bo Schellenburg povezal s srčiko mesta, obenem pa omogočal zatočišče in umik v vaš lasten svet miru.

 

Izkoristite vznemirljive priložnosti neposredno pred vašim pragom

Korak stran vas čaka osupljivo mesto s številnimi vznemirljivimi možnostmi. Zjutraj si privoščite dišečo kavico v bližnji kavarni, nato pa uživajte v slastnih rogljičkih iz pekarne za vogalom, morda si privoščite še kepico kremastega sladoleda na Prešernovem trgu. Od tam se lahko odpravite še na krajši sprehod do slikovitega Zmajskega mostu. Kamniti most se razprostira čez smaragdno Ljubljanico, na njem pa že desetletja pridno sedijo štirje zmaji, varuhi mesta, katerega ime je prikladna izpeljanka besede »ljubezen«. In zakaj ne bi za popoln konec dneva še večerjali v najboljši suši restavraciji ali pa obiskali predstavo v Mestnem gledališču? Vse to je mogoče v zgolj parih korakih, ko bivate v Schellenburgu!

Skriti biser Evrope: Osrednja lokacija za raziskovanje stare celine

Korak stran pa niso zgolj kulinarične in kulturne priložnosti, temveč tudi najlepše lokacije na svetu. V Rimu z letalom pristanete že v dobri uri in na Piazzi Venezia še isto popoldne uživate v pravem italijanskem tiramisuju ter užijete tisti slavni »dolce vita«. Prav tako lahko že v eni uri obiščete razstavo slavnega Gustava Klimta v Belvedere muzeju na Dunaju ali pa Brandenburška vrata v Berlinu, morda pa vas bolj vleče v Zurich, na odlično švicarsko čokolado. Izbira je vaša.

 

Privoščite si neprecenljive trenutke s svojimi najdražjimi

Schellenburg je kraj, kjer boste ustvarjali neprecenljive spomine z vašimi najbližjimi. Povabite prijatelje na amuse-bouche v vaše elegantno stanovanje in jim na balkonu postrezite še s tematskimi koktajli. Še prej pa ne pozabite na sprehod s svojim kosmatincem po čudovitem parku Tivoli ali pa ob Trnovskem nabrežju! S svojo boljšo polovico pa lahko ob toplih poletnih večerih obiščete koncerte na Kongresnem trgu in izkusite čarobno vzdušje klasične glasbe, ki odmeva po starih ljubljanskih ulicah.

 

Vaša zgodba se začne tukaj

Vsi ti neprecenljivi trenutki in edinstvena doživetja so na dosegu vaših rok in le korak stran od vašega doma. Odkrijte vrhunsko udobje, stil in družabno življenje, ki vas čaka v Schellenburgu. Preverite svoje možnosti že danes in se pripravite na nepozabno izkušnjo bivanja, kakršne ne boste našli nikjer drugje. Ne dovolite, da vam ta enkratna priložnost spolzi iz rok ter preverite, katera stanovanja v kompleksu Schellenburg so še na voljo.

Revija 10-11/2021

  • INTERVJU: Jure Tomše
  • PROJEKT: Beneteau First 36
  • TEST: Bavaria C 42, Absolute 48 Coupe, Sirena 68, Ranieri Cayman 28.0
  • NAVTIČNA RAZSTAVA: Salone nautico Genoa, Monaco yacht show
  • PREDSTAVLJAMO: Obletnica Val navtika, S kajakom na 1.400 km dolgo pot,
  • REPORTAŽA: Kam? Na Biokovo!, Carriacou
  • AVTOMOBILIZEM: Hyundai Ioniq 5
  • ŽENSKA RUBRIKA: Sijoča v zimo
  • ŠPORT: Sail GP, Barkolana 53, Rolex Middle Sea Race, Testni dogodek SSL