Pomlad in poletje zaznamovana z vsestranskimi oblačili Royal Robbins

Doživite več z manj!

Na police je prišla pomladno-poletna kolekcija Royal Robbins. Kot smo že navajeni nam je prinesla paleto oblačil v zemeljskih tonih, v še bolj dovršenih krojih. Oblačila se bodo brez težav prilagajala vsem vašim potrebam in opravkom. Naravni materiali, klasični kroji, funkcionalna oblačila, inovativni materiali in nenazadnje velik poudarek na trajnosti, odgovornem ravnanju z okoljem in ljudmi, vse to je tisto, kar Royal Robbins loči od drugih.

Inovativnost, ki prepriča

Prizadevanje po odgovornem ravnanju z naravo, njenimi viri in ljudmi se kaže na vsakem koraku proizvodnega procesa. V inovacijah materialov, izbiri trajnostnih materialiov kot so konoplja, organski bombaž, recikliran poliester, TencelTM in Modalu ter tehniki barvanja.

Oblačila ki z inovacijami najbolj navdušujejo, so zagotovo izdelki linije Bug Barrier. Ta bo razveselila vse, ki energijo iščete v naravi, a niste najbolj navdušeni nad različnimi insekti – komarji, klopi in mušicami. Tkanina teh oblačil je obdelana s sintetičnim insekticidom permetrinom, prisotnim tudi v naravi, ki je obstojen do 70 pranj, vam pa ponuja zanesljivo zaščito za brezskrbno uživanje v naravi. Te tkanine so lahke, mehke in prijetne na dotik, hitro se sušijo, odvajajo vlago, obenem pa tudi ščitijo pred soncem.

Na kampiranju ali le na družinskem pikniku se bodo prav gotovo izkazala oblačila linije Spotless. Gre za oblačila iz tkanin, obdelane s tehnologijo Stain Away, zaradi katere lahko madeže preprosto sperete z vodo. Takšna tkanina se ne mečka in se hitro suši. Materiali so mehki in udobni za nošenje, zračni in lahki, ščitijo pa tudi pred soncem.

 

Novost na slovenskem trgu je moška kolekcija

Novica, ki bo zagotovo razveselila predstavnike moškega spola je, da bo v letošnji pomladi in poletju s ponudbo Royal Robbins funkcionalnih oblačil za prosti čas poskrbljeno tudi za njih. Tako bodo tudi moški lahko izbirali med večnimi kosi iz linij Bug Barrier, Spotless ter oblačili iz linije, narejene iz naravnih materialov.

Nova kolekcija Royal Robbins je že na voljo na prodajnih mestih Annapurna, Emporium in Rebel ter na spletu na www.royalrobbins.eu.

Revija 10-11/2021

  • INTERVJU: Jure Tomše
  • PROJEKT: Beneteau First 36
  • TEST: Bavaria C 42, Absolute 48 Coupe, Sirena 68, Ranieri Cayman 28.0
  • NAVTIČNA RAZSTAVA: Salone nautico Genoa, Monaco yacht show
  • PREDSTAVLJAMO: Obletnica Val navtika, S kajakom na 1.400 km dolgo pot,
  • REPORTAŽA: Kam? Na Biokovo!, Carriacou
  • AVTOMOBILIZEM: Hyundai Ioniq 5
  • ŽENSKA RUBRIKA: Sijoča v zimo
  • ŠPORT: Sail GP, Barkolana 53, Rolex Middle Sea Race, Testni dogodek SSL