De’Longhi Rivelia

V prijetni družbi ter v izjemnem ambientu je potekala predstavitev novega kavnega aparata De'Longhi Rivelia, ki se ponaša z izjemno zmogljivostjo priprave različnih omamnih kavnih napitkov za vse trenutke dneva. Očarljivo potovanje od zrna do skodelice kave je vodila Katarina Benček, zbrani gosti pa so uživali v širokem naboru kavnih napitkov - od klasičnega espressa, do kremnega cappuccina, pa vse do večernega espresso martinija.   

»Najnovejša inovacija znamke De’Longhi, popolnoma avtomatski aparat za kavo Rivelia, je prišel na tržišče kot naročeno zame. S tehnologijo preklopa zrn, ki jo ponuja ta vrhunski aparat, z Markom enostavno preklapljava med različnimi kavnimi zrni, saj jaz zaradi nosečnosti zdaj večkrat posežem po dekofeiniranih kavnih zrnih. Marko ima najraje močni cappuccino, jaz pa najraje spijem žametno mehki latte macchiato, za kar uporabim funkcijo LatteCrema Hot,« nam je komentirala Katarina Benček.

 

Rivelia se lahko pohvali z vrhunsko tehnologijo, nagrajenim dizajnom in brezčasno uporabniško izkušnjo. Vse to je Rivelii prineslo kar tri prestižne nagrade IF Design Award – v kategoriji izdelka, uporabniške izkušnje in uporabniškega vmesnika.

 

»Konkurenčnost na trgu zagotovo dosegamo z raziskovanjem in inovativnim pristopom, tehnologija pa je nekaj, kar nas odlikuje in izstopa ter nam resnično omogoča lažji dostop do končnega potrošnika. Zato je lansiranje našega novega revolucionarnega izdelka Rivelia velikega pomena za skupino De’Longhi, da lahko s ponosom potrdimo svoj vodilni položaj. Enostavna uporaba, možnost personalizacije okusov in napitkov, izbira idealne barve in še veliko, veliko več se skriva za imenom Rivelia. Raziščite kavni aparat Rivelia sami, saj je radovednost še vedno največje gonilo življenja,« je na prijetnem druženju v središču Ljubljane povedala Nataša Bagić, marketing manager za De’Longhi Group.

Z Rivelio si lahko namreč ljubitelji kave pripravijo izjemen nabor kavnih napitkov, glede na svoje navade pitja kave, pa tudi glede na čas dneva. Pod spretnimi rokami bodo nastajali cappuccini ter latte macchiatti, oboji še posebej kremni zaradi tehnologije LatteCrema Hot. Nova Rivelia omogoča tudi enostavno preklapljanje med kavnimi zrni, za tiste bolj zahtevne kavoljube.

 

»Rituali so gonilna sila dobre energije, a vsi vemo, da je ravno kava eden izmed naših najljubših ritualov. Naš oddelek za razvoj in raziskave se je potrudil, da bi vsak naš kupec dobil personalizirano izkušnjo priprave kave. Zato naša Rivelia z vrhunsko tehnologijo in interaktivnim animiranim uporabniškim vmesnikom vodi svojega uporabnika skozi njegovo lastno prilagojeno potovanje od zrna do skodelice. Z največjo prilagodljivostjo uporabniku smo še enkrat dokazali, zakaj je De’Longhi že vrsto let vodilna znamka v kategoriji kavnih aparatov,« pa je na dogodku povedala Tea Kozulić, brand manager za De’Longhi.

Foto: Žiga Intihar

 

Revija 10-11/2021

  • INTERVJU: Jure Tomše
  • PROJEKT: Beneteau First 36
  • TEST: Bavaria C 42, Absolute 48 Coupe, Sirena 68, Ranieri Cayman 28.0
  • NAVTIČNA RAZSTAVA: Salone nautico Genoa, Monaco yacht show
  • PREDSTAVLJAMO: Obletnica Val navtika, S kajakom na 1.400 km dolgo pot,
  • REPORTAŽA: Kam? Na Biokovo!, Carriacou
  • AVTOMOBILIZEM: Hyundai Ioniq 5
  • ŽENSKA RUBRIKA: Sijoča v zimo
  • ŠPORT: Sail GP, Barkolana 53, Rolex Middle Sea Race, Testni dogodek SSL