Vrtne garniture za vse vremenske razmere

Udobno in funkcionalno pohištvo je eden ključnih dejavnikov za ustvarjanje zunanjega prostora, ki bo gostom nudil vse, kar potrebujejo. S sodobnim dizajnom in prijetnimi materiali je zaželeno izbrati pohištvo, ki bo zdržalo leta in ki se bo z nekaj zanimivimi detajli zlahka prilagodilo stilskim spremembam v interierju, pa tudi vsem potrebam gostov.

Poleg opremljanja spalnice so kakovostni materiali še posebej pomembni pri opremljanju zunanjih prostorov, ki jih lahko tudi v najtoplejših mesecih presenetijo plohe in nevihte. Zato ne preseneča, da so vrtne garniture iz hitro se sušečih in bolj odpornih materialov vedno bolj priljubljena izbira za opremo balkonov in teras, hkrati pa tudi dolgoročna naložba, ki se bo zagotovo obrestovala.

JYSK v svojem novem vrtnem asortimanu ponuja vrtne garniture iz hitro se sušečih materialov, pa tudi tiste, pripravljene na vse vremenske razmere, s katerimi bodo gostje in najemniki lahko uživali v brezskrbnem poletju. Te garniture so različnih dimenzij, zato jih zlahka postavite tudi v manjše prostore.

Vrhunsko udobje in enostavno vzdrževanje

Če nimate prostora za shranjevanje zunanjih blazin, je lahko hitro sušeča se garnitura dobra izbira za vas. Z blazinami iz posebne tkanine z gumirano membrano, ki preprečuje vdor vode, ti kompleti dobro prenašajo kratkotrajne nalive in roso ter se glede na temperaturo in veter tudi hitro posušijo.

Če želite vrtno garnituro, ki bo enako dobro kljubovala močnemu soncu in dežju, se odločite za katero od garnitur, pripravljenih na vse vremenske razmere. Da bi bila vedno zaščitena, je narejena iz nepremočljive prevleke, ki se hitro suši in ne zahteva vzdrževanja. Ta odporna tkanina poleg vode ščiti tudi pred madeži, ki nastanejo zaradi zunanje umazanije ali hrane in pijače ter UV sevanja, kar pomeni, da njena barva sčasoma ne zbledi.

Tudi manjši balkoni lahko s funkcionalnim in udobnim pohištvom postanejo prava oaza za uživanje. Ležalnik iz hitro se sušečega materiala, z veliko udobno blazino, je lahko popoln dodatek zunanjemu kotičku. Najbolje bo prišel do izraza s funkcionalnimi detajli, kot je pregrinjalo ali privlačna mizica za odlaganje poletnega branja.

Skandinavski dizajn, kakovost in funkcionalnost so prepoznavne značilnosti JYSK-ove vrtne ponudbe. Fleksibilna dostava in posebni količinski popusti za poslovne kupce pa so nekatere od številnih prednosti sodelovanja z B2B oddelkom JYSK.

Obiščite JYSK.si – B2B in z osebnim svetovanjem poiščite najboljšo ponudbo za vaš turistični objekt.

Revija 10-11/2021

  • INTERVJU: Jure Tomše
  • PROJEKT: Beneteau First 36
  • TEST: Bavaria C 42, Absolute 48 Coupe, Sirena 68, Ranieri Cayman 28.0
  • NAVTIČNA RAZSTAVA: Salone nautico Genoa, Monaco yacht show
  • PREDSTAVLJAMO: Obletnica Val navtika, S kajakom na 1.400 km dolgo pot,
  • REPORTAŽA: Kam? Na Biokovo!, Carriacou
  • AVTOMOBILIZEM: Hyundai Ioniq 5
  • ŽENSKA RUBRIKA: Sijoča v zimo
  • ŠPORT: Sail GP, Barkolana 53, Rolex Middle Sea Race, Testni dogodek SSL