D-Marine

Vrsta ugodnosti za goste marin tudi v tej sezoni

D-Marin Dalmacija ima posebne ponudbe za male kategorije privezov

Bliža se pomlad in z njo sončni dnevi, idealni za plovbo po Jadranu in odkrivanje številnih malih skritih zalivov, ki bodo v poletni sezoni postali zatočišče pred vsakdanom. Hrvaška je, zahvaljujoč prekrasni obali in številnim otokom, idealna destinacija za dopust, marine D-Marin med Zadrom in Šibenikom pa svojim gostom tudi letos ponujajo široko paleto storitev in ugodnosti, da bi tako naredili izkušnjo plovbe po Jadranu kar najboljšo.

Vsi D-Marin gosti imajo pravico do določenih ugodnosti v hrvaških marinah:

 • Kampanja Happy Berth Days, ki velja v vsej globalni mreži marin D-Marin. Vsak gost, ki ima do 31. decembra 2022 vnaprej plačano letno pogodbo z eno od marin D-Marin, lahko do sedem dni brezplačno prenočuje v vseh ostalih marinah D-Marin. Če to brezplačno obdobje sedmih dni prekorači, za 4 mesece dobi popust v višini 40 %.
 • Kampanja Bring-a-Friend (Pripelji prijatelja) omogoča popust v višini 5 % na letno nadomestilo za privez v naslednjem obračunskem obdobju. Velja za vse nosilce letnih privezov in je odvisen od razpoložljivosti.
 • Program Reward Card (Program zvestobe) velja v marinah D-Marin na Hrvaškem: Mandalina, Tribunj, Dalmacija in Borik, s posebnim popustom pri izbranih partnerjih.

Če se odločite bivati v marini D-Marin Dalmacija, vas tukaj pričakujejo dodatne opcije priveza v morju in na kopnem. Novost je možnost letnega priveza v morju za plovila dolžine do 8,99 m in letni privez na kopnem z 8 brezplačnimi operacijami z dvigalom za plovila dolžine 6, 7–7,99 in 8–8,99 m. Od zdaj je dostopna tudi nova tarifa za plovila do 8,99 m za travel-lift in dnevni privez, od maja do oktobra pa je tudi to sezono na voljo posebna ponudba za koriščenje priveza v morju za plovila do 9,99 m.

V času bivanja v marinah D-Marin Borik in D-Marin Dalmacija ne zamudite plovbe proti otoku Ižu, ki leži med Dugim otokom in Ugljanom in je poznan po svojih slikovitih zalivčkih. Otok obkroža deset otočkov, ki vam bodo vzeli dih, med njimi je tudi Rutnjak, ki je urejen kot park, največji med njimi pa je Knežak. Nikakor pa ne smete zamuditi niti otoka Ista, ene od priljubljenih destinacij navtikov, ki je od Zadra oddaljen 21 navtičnih milj. Enako velja tudi za Silbo, otok, ki leži zahodno od Zadra in je znan kot »vrata Dalmacije«.

Če se namenite južneje, zavijete proti marinam D-Marin Tribunj ali D-Marin Mandalina, ki se nahajata v bližini edinstvenega arhipelaga Nacionalnega parka Kornati, veličastne skupine 109 v glavnem nenaseljenih otokov, otočkov in čeri, lociranih med Zadrom in Šibenikom. Pri tem ne pozabite raziskati naravne lepote Krapnja, najnižjega otoka na Jadranu, poznanega po zbiranju in obdelavi spužev. V bližini je tudi Zlarin, kjer lahko vidite kako se tradicionalno izdeluje nakit iz koral in se sprehodite mimo Prvića do Memorijalnega centra Faust Vrančić ali proti Murterju – otoku gusarjev s skalnato obalo in fantastično gastronomsko ponudbo.

Za dodatne informacije in ponudbe mirno kontaktirajte D-Marin:

D-Marin Dalmacija: dalmacija@d-marin.com

D-Marin Borik: borik@d-marin.com

D-Marin Tribunj: tribunj@d-marin.com

D-Marin Mandalina: mandalina@d-marin.com

 

D-Marin si pridržuje pravico do spremembe pogojev kampanje brez predhodnega obvestila in odvisno od dostopnosti privezov.

Revija 10-11/2021

 • INTERVJU: Jure Tomše
 • PROJEKT: Beneteau First 36
 • TEST: Bavaria C 42, Absolute 48 Coupe, Sirena 68, Ranieri Cayman 28.0
 • NAVTIČNA RAZSTAVA: Salone nautico Genoa, Monaco yacht show
 • PREDSTAVLJAMO: Obletnica Val navtika, S kajakom na 1.400 km dolgo pot,
 • REPORTAŽA: Kam? Na Biokovo!, Carriacou
 • AVTOMOBILIZEM: Hyundai Ioniq 5
 • ŽENSKA RUBRIKA: Sijoča v zimo
 • ŠPORT: Sail GP, Barkolana 53, Rolex Middle Sea Race, Testni dogodek SSL