Velika noč – veliki okusi

Boste tudi letos na praznično mizo postavili kakšno vrhunsko kreacijo s chefovskimi zvezdicami?

Za pripravo izvrstne pojedine vam ni treba biti vrhunski kuhar. Trije Michelinovi chefi za vas pod znamko SPAR Premium pripravljajo ekskluzivne, zanimive in trendovske izdelke, s pomočjo katerih boste vsak obrok naredili poseben.

Na Sparovih policah vas čakata dve novi specialiteti chefa Uroša Fakuča – suhi klobasi iz kakovostnega slovenskega mesa s Tolminskega. Suha klobasa z orehi ter suha klobasa z brinom sta pripravljeni ročno, po tradicionalni metodi sušenja in zorenja. Navdušili vas bosta s svojim edinstvenim okusom.

Poskusite tudi ostale izdelke Michelinovih chefov in se prepustite gurmanskim užitkom!

 

 

 

 

Revija 10-11/2021

  • INTERVJU: Jure Tomše
  • PROJEKT: Beneteau First 36
  • TEST: Bavaria C 42, Absolute 48 Coupe, Sirena 68, Ranieri Cayman 28.0
  • NAVTIČNA RAZSTAVA: Salone nautico Genoa, Monaco yacht show
  • PREDSTAVLJAMO: Obletnica Val navtika, S kajakom na 1.400 km dolgo pot,
  • REPORTAŽA: Kam? Na Biokovo!, Carriacou
  • AVTOMOBILIZEM: Hyundai Ioniq 5
  • ŽENSKA RUBRIKA: Sijoča v zimo
  • ŠPORT: Sail GP, Barkolana 53, Rolex Middle Sea Race, Testni dogodek SSL